معاون امنیتی وزیر کشور: صنعت و کشاورزی یزد سهمی از آب انتقالی از کوهرنگ ندارند صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی ناپایداری جوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) افزایش بارش باران در خراسان رضوی و مشهد در نیم‌سال آبی نسبت‌به مدت مشابه تکمیل ظرفیت اقامتی خراسان رضوی به ۶۰درصد رسیده است بیش از ۷ میلیارد ریال وجه اضافه دریافتی به مسافران نوروزی ۱۴۰۴ عودت یافت بامداد پرحادثه در خراسان رضوی | گازگرفتگی ۱۵ نفر در فریمان و درگز (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) چرایی عدم دسترسی بیماران هموفیلی به فاکتور ۹ در تعطیلات نوروزی انجام بیش از ۵۴ هزار بازدید بهداشتی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) ۶ گیاه موثر در درمان التهاب مفاصل نشانه‌های داغ کردن مغز چیست؟ تأمین ۱۰۵ قلم کمبود‌های دارویی مورد نیاز بیمارستان‌ها در طرح سلامت نوروزی رئیس پلیس راهور مشهد: ترافیک در ورودی‌ها و خروجی‌های مشهد پرحجم، اما روان است (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) آیا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از فروردین ماه ۱۴۰۴ اجرا می‌شود؟ تغذیه مناسب برای حفظ سلامت کلیه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا راهکار‌های پیشگیری و درمان گزیدگی‌های آزاردهنده امدادگران هلال احمر خراسان رضوی در ۱۹۶ حادثه نوروزی امدادرسانی کردند گذر اسکان نوروزی در مدارس خراسان رضوی از مرز نیم میلیون نفر جابه‌جایی نیم‌میلیون مسافر در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۰ درصدی پرواز‌ها تشخیص آلزایمر و میزان پیشرفت آن با آزمایش خون پیش‌بینی بارش باران در استان‌های غربی کشور (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) حادثه در یک شهربازی تهران| ۳۱ نفر نجات پیدا کردند در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند
سرخط خبرها

ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد 

  • کد خبر: ۲۳۷۵۹۰
  • ۱۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
ابتلا به کیست مویی در بین مردان شیوع بیشتری دارد 
استادیار گروه جراحی عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: کیست مویی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های نشیمنگاهی در بین جوانان، افراد مسن و به خصوص مردان است که در اثر برگشتن مو به داخل پوست و رشد آن اتفاق می‌افتد. اگر کیست مویی درمان‌نشده باقی بماند، عفونت ایجاد می‌شود و در موارد بسیار حاد، ممکن است عفونت وارد جریان خون شود که خطرات زیادی را به همراه می‌آورد. 

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدحامد شریعت‌رضوی با اشاره به اینکه کیست مویی به‌علت مسائل ژنتیک و مادرزادی یا اکتسابی بروز می‌کند، خاطرنشان کرد: این عارضه در هر قسمتی از پوست می‌تواند اتفاق بیفتد، ولی شایع‌ترین آن از نوع مقعدی یا همان پایین کمر است. 

فوق‌تخصص جراحی کلورکتال تصریح کرد: در ابتدا ممکن است به غیر از فرورفتگی کوچک و گودی مانند روی سطح پوست، علائم قابل‌توجهی نداشته باشد. با این حال، هنگامی که کیست آلوده شود و رشد کند، به‌سرعت به یک آبسه مقعدی (بافت متورم و ملتهب پر از چرک) تبدیل می‌شود.

دکتر شریعت‌رضوی با بیان اینکه در مرحله اولیه، فرد فقط یک برآمدگی کوچک مثل تیله پشت خود حس می‌کند، ولی وقتی بیماری پیشرفت کند، علائم آن نیز متفاوت ظاهر می‌شوند، ابراز کرد: تورم و ملتهب‌شدن کیست، درد هنگام نشستن یا ایستادن، قرمزشدن پوست و احساس درد در اطراف ناحیه، خارج‌شدن چرک یا خون از آبسه، ایجاد بوی بد از محل کیست، مو‌های بیرون‌زده از ضایعه یا ایجاد بیش از یک کیست سینوسی، یا سوراخ در پوست ازجمله علائم کیست مویی است. 

وی با اشاره به اینکه چاقی مزمن، ابتلا به مشکلات هورمونی، محدوده سنی جوانان، سبک زندگی بدون تحرک و ورزش‌نکردن، برخی از عواملی است که می‌تواند زمینه ابتلا به کیست مویی را افزایش دهد، بیان کرد: اشتغال به مشاغلی که نیاز به نشستن طولانی‌مدت دارد و مو‌های سفت یا درشت زائد در بدن از دیگرعوامل زمینه‌ساز ابتلا به بیماری کیست مویی است. 

فوق‌تخصص جراحی کلورکتال و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه بهداشت و شستشو و حذف مو‌های زائد با کرم نظافتی یا ماشین‌های موتراش در جلوگیری از ابتلا به کیست مویی موثر است، گفت: البته اگر پوست آسیب دیده باشد، نباید تا بهبودی کامل از کرم‌های موبر استفاده کرد؛ زیرا محتوای این کرم‌ها می‌توانند محرک و زمینه‌ساز عفونت زخم باشند. 

وی بیان کرد: ۳ تا ۱۱ جلسه لیزر مو‌های زائد در کاهش خطر ابتلا به کیست مویی موثر است و در هنگام لیزر نیز حدود سه یا ۴ سانت اطراف محل کیست را نیز لیزر می‌کنند تا از عود دوباره آن پیشگیری کنند. 

دکتر شریعت‌رضوی با بیان اینکه فعالیت‌هایی که باعث اصطکاک می‌شوند مانند نشستن طولانی‌مدت، ممکن است باعث عود دوباره بیماری شوند، گفت: شایع‌ترین مکان برای بروز کیست مویی، شکاف بین باسن است و یکی از مهم‌ترین علل بروز آن تعریق زیاد و bma بالای ۲۵ است که احتمال بروز مجدد را تشدید می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->